چاپ        ارسال به دوست

اقای رئیس جمهور:اگه نمی توانید مرهمی بر زخم مردم بزارید، لطفا نمک بر زخم انان نریزید؛

اقای رئیس جمهور:اگه نمی توانید مرهمی بر زخم مردم بزارید، لطفا  نمک بر  زخم  انان نریزید؛
اقای روحانی در جلسه هیئت دولت اظهارداشتند:اینکه گفتیم سانتریفیوژ می چرخد و چرخ اقتصاد هم می چرخد، به آن عمل کردیم. 
واقعا بنده از شنیدن این سخن بسیار تعجب کردم.جناب اقای رئیس جمهور :۱-ایا واقعا صدای شکستن  استخوان های  اقشار  مختلف مردم  را نمی‌شنوید؟۲-ایا صدای مردم هنوز به گوش شما نرسیده  است؟۳-ایا اینهمه وزارا و سایر اعضا ئ دولت که در میان مردم  برای کلنگ زنی  یا افتتاحیه می روند  درد دل مردم و مشکلات انان را به شما نگفته اند؟
پی بردن به عمق فاجعه معیشتی مردم  کار سختی نیست ، کافی است چند دقیقه در شبکه های مجازی وقت بزارید تا به این واقعیت پی ببرید.
حقیقتا  معضلات  اقتصادی و معیشتی مردم روز به روز عمیق‌تر می‌شود، معضل بیکاری  جوانان و تعطیلی کسب و کار نیز بر اندوه  این غم   افزوده است.
بی‌ثباتی قیمت ارز  و  به تبع آن  سقوط ارزش پول ملی و  گرانی سرسام اور  خودرو و کالاهای اساسی از جمله گوشت و مرغ  سبب فقر جانکاه ، طلاق و ناهنجاری‌های اجتماعی در سراسر کشور گردیده است.
روز ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، احسان سلطانی، پژوهشگر و کارشناس اقتصادی، ضمن انتقاد از «عددسازی» مرکز آمار  ایران گفت:  نرخ  واقعی تورم کلی سالانه در مرداد ۹۹ حداقل ۶۰ درصد است و گفت: «من تصورم بر این است که مراکز آمار دستورات دولت را اجرایی می‌کنند و در واقع آن چیزی که آنها می‌خواهند را اعلام می‌کنند. اگر کمی دقت کنیم، عددسازی آماری را بعینه می‌بینیم.». او دربارهٔ اینکه چرا مرکز آمار نرخ تورم بالای ۶۰ درصد را اعلام نمی‌کند گفت: «کاملاً روشن است؛ مرکز آمار ایران نهادی است که رئیس آن را دولت تعیین می‌کند. بالاخره هرچه دولت می‌گوید و می‌خواهد آنها به عنوان نرخ تورم اعلام می‌کنند.».
صندوق بین المللی پول نیز در جدید ترین گزارش خود، نرخ رشد اقتصاد جهان را در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ اعلام کرد، در این گزارش نرخ تورم ایران در سال جاری در حدود ۳۰ درصد پیش‌بینی شده‌است.کارشناسان اقتصادی جهان با بررسی وضعیت کنونی اقتصاد ایران بر این باورند که اقتصاد ایران به سوی وضعیتی مانند بحران اقتصادی  ونز وئلا  پیش می رود.حقیقتا  اقتصاد  کشور مشکلات زیادی دارد.لذا دولت اینده  باید یک خانه تکانی جدی در اقتصادش انجام دهد و بنیان‌های این اقتصاد را از نو بریزد. اگر ایران این وضعیت موجود را ادامه دهد، هیچگاه نمی‌تواند به رقابت  با اقتصاد جهانی  بپردازد ، حتی اگر همه تحریم‌های بین‌المللی هم بر طرف شود باز نمی تواند . 
 خلاصه به نظر می رسد نیاز است که آقای رئیس‌جمهور در تعریفش از بحران بازنگری کند و چراکه ، آن چیزهایی که آقای روحانی می‌بیند، آسیب به حساب نمی اورد در  حالی که  نه تنها چالش هم نیست  بلکه الان  در بحران هستیم.ما نیاز داریم که سیاست‌مدارهای ما خصوصاً دولت ومجلس و آن‌هایی که مسئولیت دارند نسبت به شرایط هم واقع بین  وهم  بدبین باشند و گام‌هایی اساسی وجدی   برای حل مشکلات بردارند و این خوشبینی که در برخی از  مسئولین وجود دارد باعث می‌شود که انها  عمق فاجعه را متوجه نشوند و  در نهایت ضرر و زیان این نوع را ملت خواهند کرد.امیدوارم همه نخبگان وصاحب نظران با انتقاد های سازنده مسئولین را  از خواب خرگوشی بیدارکنند.والسلام۱۳۹۹/۱۲/۱۴ 


٢٢:١٤ - پنج شنبه ١٤ اسفند ١٣٩٩    /    شماره : ١٢٩    /    تعداد نمایش : ١٩٦٨


امتیازدهی